Yanak Asma

Yanaktaki deri sarkmasını ve çene kenarı üzeri deri katlantılarını düzeltmektedir. Kulak önü favori bölgesindeki saçlı deri içinden ve şakak bölgesindeki saçlı deriden iğne delikleri açılıp özel dikişler ile bunlardan geçirilerek  uygulanmaktadır.

Asma Yöntemleri Kimlere Faydalı Olabilir
Genç ve orta yaş gurubu, sarkmaları aşırı değilse  en iyi faydalanan gurupdur. Bu kişilerde daha büyük müdahalelere (yüz-boyun germe ameliyatları) gerek olmadan daha taze, dinlenmiş, gençleşmiş bir durum elde edilebilir. Bu işlemlere enjeksiyonla doku (yağ, doku kokteyli) aşılamaları ve deri kollajenini tamir eden (fraksel, thermage gibi) yöntemlerle tedavi ilave edilirse, kişilerin ameliyatla tedavi olma gereksinimleri ileri tarihlere ertelenebilir.

Ameliyat Öncesi Değerlendirme
Bu tür bir sorunu olan kişinin öncelikle danışması gereken kişi bir plastik cerrah olmalıdır. Doktorunuzun muayenesinden sonra yöntemin nasıl uygulacağı hakkında  size bilgi verilecektir.. Komplikasyon riski iyileşme dönemindeki takiplerinizde cerrahlarınızın tavsiyelerine yakından uyarak minimuma indirilir.

Anestezi
Tüm asma işlemleri lokal anestezi ile ameliyatsız olarak uygulandığından kişi uygulamadan sonra evine / oteline gönderilmekte ve ertesi gün kontrole geldikten sonra kısa sürede günlük yaşantısına dönebilmektedir.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir